طرز تهیه اسکندر کباب ترکی در خانه

۶ بازديد

غذاهای ترکی دسته از غذاهای بین الملل هستند که با طبع و ذائقه ما ایرانیان مطابقت بالایی دارند. یکی از این غذاها، اسکندر کباب ترکیه ای است. برای اینکه بتوان این غذا را زود به زود تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت برد، کافیست تا طرز تهیه اسکندر کباب ترکی را یک بار در خانه امتحان کنید. در ادامه به دستور پخت اسکندر کباب ترکی میپردازیم.


دستور پخت اسکندر کباب ترکی

در ادامه ابتدا به شما مواد لازم جهت تهیه اسکندر کباب برای 6 نفر را معرفی می کنیم و سپس شما را با طرز تهیه اسکندر کباب ترکی در منزل آشنا می سازیم.

 

مواد لازم جهت تهیه اسکندر کباب برای 6 نفر

  • 900 گرم فیله گوشت گاو یا گوسفند
  • دو عدد پیاز بزرگ
  • پنج قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
  • دو قاشق غذاخوری مرزنگوش خشک‌شده
  • دو قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • سه عدد گوجه‌فرنگی
  • سه قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • دو عدد فلفل سبز خردشده(بهتر است فلفل‌ها تند باشند)
  • 500 گرم ماست
  • شش عدد نان معمولی کوچک

 

طرز تهیه اسکندر کباب

 

طرز تهیه اسکندر کباب ترکی

1_ ابتدا با رنده ریز پیاز را رنده کرده و آب آن را داخل ظرفی بریزید. تفاله‌های پیاز باید دور ریخته شوند.

2_ آب پیاز را بانمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، روغن‌زیتون و مرزنگوش مخلوط‌کنید.

3_ گوشت را به‌صورت ورقه‌های باریک بریده و با پشت قاشق تا جای ممکن آن را نازک‌کنید. سپس در مستطیل‌های 4 سانتی برش دهید.

4_ ورقه‌های گوشت را داخل مواد ریخته و با سلفون بپوشانید. سپس آن را داخل یخچال قرار دهید. مواد باید به‌طور کامل روی گوشت را بپوشانند.

5_ فر را بر روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

6_ برای تهیه سس گوجه روغن‌زیتون را داخل تابه ریخته رب گوجه، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حال دو پیمانه آب اضافه کرده و صبر کنید تا بجوش آید سپس اجازه دهید به مدت ده دقیقه روی حرارت باقی بماند.

7_ نان را به مربع‌های کوچک تقسیم کرده و به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گرم شود.

8_ ورقه‌های گوشت ا با روغن‌زیتون سرخ‌کنید. گوجه‌ها را نصف کرده و آن‌ها را نیز سرخ‌کنید. در این مرحله باید دقت کنید که گوشت‌ها خیلی سرخ نشوند. فلفل سبز هم در گوشه‌ای از تابه سرخ‌کنید.

9_ حال نان‌ها را در کف ظرفی چیده و گوشت‌های سرخ‌شده روی آن‌ها قرار دهید. می‌توانید کمی کره آب‌شده نیز روی کباب بریزید.

10_ سس گوجه را روی کباب ریخته و فلفل و گوجه سرخ‌شده را نیز در ظرف قرار دهید.

 
این کباب فوق العاده خوشمزه و لذیذ است و با یکبار تهیه آن، می‌توانید به خوشمزگی رستوران‌ها و فست فودها پی ببرید. این مطلب از صفحه https://www.kababtorki.com/articles/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%a7%d8%b3%da%a9%d9%86%d8%af%d8%b1-%da%a9%d8%a8%d8%a7%d8%a8/ برداشته شده و برای مطالب بیشتر از طرز تهیه کباب ترکی می‌توانید به این وبسایت مراجعه نمایید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.